fbpx

Hotell

Sauda klubb er en kjent bygning med sentral beliggenhet i Sauda.

Her er det kort vei til alle nødvendige fasiliteter. Det er også nærhet til alpinsenter, langrennsløyper, oppvarmet utendørs badeanlegg, sportsanlegg, turterreng og sentrum. Området er verneverdig. Historisk sett var bygningen klubb for Saudas funksjonærer.

Etter en omfattende renoveringsprosess, er Sauda Klubb nå gjort tilgjengelig for et bredt spekter av befolkingen. Den eksklusive historien – hvor huset var forbeholdt de privilegerte – sitter i veggene. Huset er allikevel – både arkitektonisk og bruksmessig – en del av både Saudafolkets og nordmenns identitet. Vi ønsker derfor å ta vare på historien, samtidig som vi – gjennom restaurering, tilpasning og moderne fasiliteter – får bygget opp på et høyt byggteknisk nivå, hvor komfort og arkitektur/design gir de besøkende en god totalopplevelse.

Sauda klubb har 37 sengeplasser fordelt på 10 rom, i tillegg til festsal, kjellerstue, spisesal, kjøkken og tørkerom. Alle soverom/enheter har eget bad.

Ta gjerne kontakt med oss på post@saudaklubb.no / 489 10 892 for et godt tilbud.

For booking gå til Booking (saudaklubb.no)

Sauda Fjordhotell er et tradisjonsrikt hotell oppført i 1914. Hotellet har beholdt atmosfæren fra da det ble åpnet, og byr på avslappende salonger, flott utsikt over fjorden og en kulinarisk restaurant som serverer varierte retter basert på lokale råvarer.

Hordatun Hotel ligger 4 km fra tettstedet Røldal, og tilbyr internasjonal mat, hotellbar og utsikt over Røldalsvatnet. Rommene har balkong eller terrasse, og Wi-Fi og parkering er gratis. Rommene på Hotel Hordatun har kaffe- og tekoker, kabel-TV og sittehjørne med sofa. Restauranten serverer maten ute på terrassen, som har utsikt over innsjøen. Baren i 1. etasje tilbyr after-ski, og er et perfekt sted å ta et glass og treffe nye mennesker. Musikkopptredener arrangeres hver helg fra desember til april. Hordatun ligger bare 5 minutters kjøring fra Røldal Skisenter, og du kan kjøpe heiskort og melde deg på skikurs i resepsjonen. Du kan også planlegge fotturer og ordne fiskeutstyr og fiskekort på stedet.

Booking:

Ta kontakt med Hotellet på

E-mail: booking@hordatun.no